top of page

Met aandacht en goede producten zorgen dat iedereen blij mijn salon verlaat, dat is waar ik energie van krijg.

 

In 2013 zette ik mijn eerste stappen in de beautybranche. Ik combineerde werk in die tijd nog met topsport. Negen keer per week was ik op de atletiekbaan te vinden. Toen dat ophield was ik heel even bang dat ik nooit meer iets zou vinden waar ik zoveel passie in kwijt zou kunnen - tot ik mijn eigen salon opende. 

 

Flawless Treatments by Ess is een salon voor verschillende beautybehandelingen, maar gespecialiseerd in wenkbrauwen. Ik werk met wereldwijd gerenommeerde merken zoals Brow Daddy en Phi Brows. De drive waarmee ik ooit sportte, stop ik nu in het helpen van klanten. Ik werk precies en ben mezelf altijd aan het ontwikkelen. Alles om de mooiste resultaten neer te kunnen zetten. 

 

In 2019 heb ik de cursus Microblading bij Phi Brows succesvol afgerond, maar ook voor het Powder Brows, verven, shapen of liften van wenkbrauwen ben je bij mij aan het goede adres.

 

Weet je nog niet wat je precies wil? Geen probleem, iedere wenkbrauw en ieder gezicht is anders. Ik denk graag mee over welke behandeling het beste bij je past. Het mooiste moment is voor mij als klanten na de behandeling in de spiegel kijken en zeggen: ‘Ik wou dat ik dit veel eerder had gedaan.’ 

 

Mocht je vragen hebben over behandelingen, dan mag je altijd even appen of mailen.

bottom of page