top of page

POWDERBROWS

Bij de powder brows techniek  wordt de wenkbrauw volledig ingeschaduwd deze behandeling is semi permanent. Met deze techniek wordt er op subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauw met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Door het ombre effect van deze techniek blijft het natuurlijk ogen. 

MICROBLADING (POPULAIR)

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht bij de huid van de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes met natuurlijk pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag.

COMBI BROWS

Combi brows is de perfecte combinatie van hairstrokes & shading voor een geavanceerde en natuurlijke semi permanente make-up effect. Het meest belangrijke verschil is dat de combi brow techniek bij de aanzet van de wenkbrauw gecombineerd wordt met de hairstrokes techniek. Dit geeft een opgemaakte look maar oogt natuurlijker en heeft bij de aanzet een meer harig effect.

THE PERFECT BROW

The perfect brow is een behandeling waarbij de wenkbrauw haartjes worden geverfd en de wenkbrauw in de perfecte shape wordt gewaxt er wordt gekeken naar de perfecte vorm om jouw gezicht er zo goed mogelijk te laten uitkomen.

BROW LIFT

Heb jij wenkbrauw haren die alle kanten uit groeien of vind je je wenkbrauwen te smal? Dan is de Brow lift wordt ook wel wenkbrauw lift, brow lamination of fluffy brows genoemd de oplossing voor je. De Brow Lift is een snelle manier om de wenkbrauwen in een bepaalde richting en style of vorm te krijgen die een paar weken blijft zitten. 

WIMPERLIFTING

Wimperlifting is een behandeling die de wimpers langer doen lijken, lift én meer volume geeft. Het resultaat blijft minstens zes weken zichtbaar!

HENNA BROW

Henna brows is de geschikte behandeling als u voor langere tijd wilt genieten van de kleur en de wenkbrauw in de perfecte vorm wilt hebben. Henna is anders dan het verven met normale verf, het grote pluspunt is dat de henna niet alleen de haren kleurt maar ook de huid. Tot wel 14 dagen! Er zijn verschillende kleuren henna mogelijk van blond tot zwart. 

VERVEN MET HENNA

Bij deze behandeling word er alleen geverfd met henna, dus niet gewaxt. 

bottom of page