top of page

Als je een beetje onderzoek hebt gedaan naar pmu wenkbrauwen, dan heb je inmiddels over de termen zoals microblading of powder brows gehoord. Deze technieken kunnen voor zowel esthetische als medische reden toegepast worden.

Permanente make up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. 

Permanente make up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. 

PMU is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Ook littekens kunnen gecamoufleerd worden. Kale plekken kunnen  opgevuld worden. In overleg wordt oude PMU ook hersteld. Geniet zorgeloos van perfecte wenkbrauwen.

Wenkbrauwen zijn belangrijk en zeer bepalend voor uw gezicht. Ze geven uw ogen uitdrukking en laten ze spreken. Daarnaast zorgen zij – in uw gezicht – voor een heldere uitstraling.

 

Om de beste kwaliteit en resultaat voor  permanente make up behandelingen aan te kunnen bieden gebruik ik de beste apparaten en de beste pigmenten zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je permanente make up. Ikwerk volgens de hygiënerichtlijnen en ben

GGD-erkend.

Benieuwd hoe een permanente make up behandeling eruit ziet? 

 

Meer info 

 

Een permanente make up behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Voortekenen


Op basis van je wensen en botstructuur beginnen we met het voortekenen van de gewenste vorm wenkbrauwen. Hierbij krijg je een spiegel om het resultaat te bekijken en akkoord te geven.

Kleurkeuze

Na het voortekenen bepalen we samen welke kleur het beste bij jou past. Hierbij houden we rekening met je wensen.

 

Behandeling

Nadat de vorm en kleur is bepaald starten we met de behandeling. De behandeling duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

 

Nazorg

Aan het einde van de behandeling krijg je nazorg instructies. Deze ontvang je ook via email of Whatsapp.

Nabehandeling

 

Na 6/8 weken volgt de nabehandeling. Hier werken we de wenkbrauwen bij en ga je naar buiten met perfecte wenkbrauwen.

bottom of page